1- onboard lan controller = Enabled هستش
2- بایوس رو آپدیت کردم
3- ویندوز رو عوض کردم 8.1 64 بیتی ، درایورها رو دوبارهع نصب کردم نشد که نشد ....
4- درایور پک Solution هم کار نداد ...
:1. (28):
چی کار کنم دیگه ؟
Printable View
1- onboard lan controller = Enabled هستش
2- بایوس رو آپدیت کردم
3- ویندوز رو عوض کردم 8.1 64 بیتی ، درایورها رو دوبارهع نصب کردم نشد که نشد ....
4- درایور پک Solution هم کار نداد ...
چی کار کنم دیگه ؟
این هم error ای که درایورBigFoot LAN driver دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
درایور چیپست مادربرد رو نصب کردی ؟نقل قول:
تو دیوایس منیجر به عنوان قطعه ناشناس دیتکتش میکنه یا نه ؟
این درایور هم تست کن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همه درایور ها رو نصب کردمنقل قول:
اصلا نمی شناسه و تمام درایور ها رو نصب شده نشون می ده و اصلا قسمتی به نام Network Adapter نداره :1. (28):
برای تست قبل از ارسال به گارانتی . ویندوز سون 64 بیت نصب کنید . خبرش رو بهم بدید .
1- کابل LAN شما سالمه؟ رو یه سیستم دیگه تست کردین؟!
2برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]پس از کلیک کردن بر روی گزینه ی change adapter settings ببینید آیکونی به نام Local Area Connection وجود داره در آدرس فوق الذکر؟
3- از طریق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] نرم افزار هم درایو LAN قابل نصب هست!
بنده قبلاً که به سی دی مادربرد سیستم مورد نظر دسترسی نداشتم، برای سیستم های مختلف نصب و تست کردم. به خوبی جواب میده.
4- معمولاً قسمت پشتیبانی ISP ها به صورت تخصصی می تونن راهنمایی کنن در این مورد.
بخش پشتیبانی شرکت آسیاتک، یکی از این شرکت هاست: 02182144444
تماس بگیرید باهاشون اگر مشکلتون حل نشد و به صورت تلفنی راهنمایی می کنن کاربر رو...!
با این که این درایور رو تست کرده بودم باز هم دان کردم و تست کردم متاسفانه همون مشکل قبلی رو داره :1. (28):نقل قول:
نقل قول:
کابل lan من سالمه اقا حسام عزیز و فک میکنم طبق این شکل مشکل وجود داره ...
- - - Updated - - -
گذاشتم ویندوز 7 نصب بشه ...
خب پس همچنان درایور مورد نظر، نصب نشده!!
نمی دونم دیگه چی بگم...!
وقتی چیپ lan شناسایی نمیشه . ربطی به کابل lan و تنظیمات دیگه ندارد . بله ویندوز سون 64 بیت نصب کنید . حتما دایور سونش هم بگیرید . به هیچ عنوان از driver pack استفاده نکنید . ویندوز رو اکتیو کنید و قبل از نصب درایور lan . درایور چیپست رو نصب کنید .
بعد از نصب سون 64 . قبل از انجام هر کاری یک اسکرین شات از دیوایس منیجر بهم بدید .